Over ons

Wie zijn we en waarom bestaat Woonderhoud?

Over ons

Wie zijn we en waarom bestaat Woonderhoud?

Leven in een prettige, veilige en comfortabele omgeving

Iedere woningeigenaar heeft het recht om in een prettige, veilige en comfortabele omgeving te leven. Met een eenvoudige tool wil Woonderhoud hieraan bijdragen en woningeigenaren behoeden voor onnodig hoge kosten.

Onze visie

Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer de eerste symptomen van gebrekkig onderhoud zichtbaar worden is de schade vaak al geleden. Bovendien is de onderhoudsbranche gefragmenteerd en werken de meeste vakmannen langs elkaar heen. Met Woonderhoud is er één onderhoudsboekje per woning.

Onze missie

Met Woonderhoud kunnen woningeigenaren voor lange tijd optimaal van hun woning genieten. De woning blijft aan alle functionele eisen voldoen, biedt een gezonde leefomgeving en is comfortabel. Wij willen één onderhoudsplatform waar iedere vakman samenwerkt om een optimale periodieke onderhoudsservice te kunnen bieden.De voordelen die onze gebruikers ervaren?

85%

Financieel


Hogere verkoopwaarde door beter onderhoud & onderhoudshistorie

78%

Relationeel


Betere relatie met de vakman door structurele bezoeken

93%

Reparaties


Minder reparaties & onvoorziene kosten door onderhoud

Joris - Eindhoven


Ik had geen idee van het onderhoud dat allemaal gepleegd moet worden aan een huis. Met Woonderhoud heb ik een duidelijke planning.

Kees - Breda


Onderhoud is zo’n taak die ik altijd vergat, waardoor er uiteindelijk schade ontstond. Met Woonderhoud is dit verleden tijd en mijn huis staat er schitterend bij!

Linda - 's-Hertogenbosch


Mijn man en ik zijn niet erg handig aangelegd. Met Woonderhoud zie ik direct wanneer ik onderhoud moet uitvoeren en wie ik daarvoor kan inschakelen.

Bart - Oss


Samen met mijn buren onderhoud laten plegen aan onze CV systemen. Snel geregeld, goed uitgevoerd en een korting gekregen omdat we met meerdere waren.
Maak onderhoudsplan