Over ons

Leven in een prettige, veilige en comfortabele omgeving

Iedere woningeigenaar heeft het recht om in een prettige, veilige en comfortabele omgeving te leven. Met een eenvoudige tool wil Woonderhoud hieraan bijdragen en woningeigenaren behoeden voor onnodig hoge kosten.

Onze missie

Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer de eerste symptomen van gebrekkig onderhoud zichtbaar worden is de schade vaak al geleden. Bovendien is de onderhoudsbranche gefragmenteerd en werken de meeste vakmannen langs elkaar heen. Met Woonderhoud is er één onderhoudsboekje per woning en waar het onderhoud van diverse vakmannen is opgenomen.

Onze visie

Met Woonderhoud kunnen woningeigenaren voor lange tijd optimaal van hun woning genieten. De woning blijft aan alle functionele eisen voldoen, biedt een gezonde leefomgeving en is comfortabel. Wij willen één onderhoudsplatform waar iedere vakman samenwerkt om een optimale periodieke onderhoudsservice te kunnen bieden.

“An ounce of prevention is worth a pound of cure”

Iedere euro die in preventief onderhoud wordt gestoken is zijn veelvoud waard. Preventief onderhoud voorkomt hoge reparatiekosten, een verminderde functionaliteit, een lang verkooptraject en een dalende woningwaarde.

Bekijk ons fragment op RTL4