Video

Onlangs heeft het programma Woontips ons gevraagd of wij een tip voor woningeigenaren hebben. Die hebben wij natuurlijk wel een! Het bovenstaande fragment komt uit de aflevering van Woontips op 9 september 2017. Wij geven onder andere de kijker mee dat een onderhoudsplan kan helpen om ook die kleine klusjes niet te vergeten en het financieel aantrekkelijk is om onderhoud gezamenlijk met buurtgenoten in te kopen.

Een onderhoudsplan met Woonderhoud

Een goed onderhouden woning behoudt zijn waarde en biedt een prettige omgeving om in te wonen. Toch is onderhoud voor veel woningeigenaren niet vanzelfsprekend. Veel mensen weten immers niet of iets onderhoud nodig heeft en wanneer. Een onderhoudsplan kan hierbij helpen. Met Woonderhoud maak je als woningeigenaar binnen no-time een onderhoudsplan gebaseerd op jouw huis. Alle taken worden automatisch ingepland en je ziet direct welke vakmannen uit jouw buurt je kunnen helpen. Zo wordt je ook herinnerd aan het niet zo voor de hand liggende onderhoud. Wist jij bijvoorbeeld dat een slecht onderhouden ventilatiesysteem slecht voor je gezondheid is? Of de verzekering het aanraadt om eens per jaar het schoorsteenkanaal te vegen?

Gezamenlijk onderhoud inkopen

Het gezamenlijk inkopen is in opmars! En dat is volkomen logisch, want door iets gezamenlijk inkopen kun je kosten besparen. Ook onderhoud kan via deze weg gezamenlijk ingekocht wordt. Dit is een win-win situatie. De vakman is blij dat hij meerdere woningeigenaren van dienst kan zijn en de woningeigenaren besparen geld. Via Woonderhoud is het mogelijk om per onderhoudstaak buurtgenoten te vinden die hetzelfde onderhoud gepland hebben staan. Samen met je buurtgenoten kun je een lokale vakman benaderen. Die vakman kan het onderhoud combineren en dus efficiënter werken.

Aan de slag, maak zelf een onderhoudsplan!

Jij kunt nu binnen no-time een onderhoudsplan voor jouw huis opstellen. Klik hier om de app te downloaden.

13 september 2017

Woonderhoud geeft woontips op RTL4

Onlangs heeft het programma Woontips ons gevraagd of wij een tip voor woningeigenaren hebben. Die hebben wij natuurlijk wel een! Het bovenstaande fragment komt uit de aflevering van Woontips op 9 september 2017. Wij geven onder andere de kijker mee dat een onderhoudsplan kan helpen om ook die kleine klusjes […]
Maak onderhoudsplan