Onderhoudswerkzaamheden

Een woning heeft veel verschillende onderdelen die onderhouden dienen te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verflaag op de kozijnen, de CV installatie, het dakleer en de dakpannen op het dak, de beplanting in de tuin en het vegen van het schoorsteenkanaal. Periodiek onderhoud is nodig om de levensduur te waarborgen en onveilige situaties te voorkomen.

Éen onderhoudsboekje

Voorheen had men een onderhoudscontract bij een schilder en een installateur, en de overige werkzaamheden werden eens in de zoveel tijd uitgevoerd, met alle gevolgen van dien. Met Woonderhoud is er één digitaal onderhoudsboekje waarin al het onderhoud samengevoegd wordt. Deze onderhoudswerkzaamheden zijn afgestemd op het huis van de gebruiker van het onderhoudsboekje. Op deze manier is altijd inzichtelijk wie, wanneer en hoe het onderhoud uitgevoerd wordt.

Koppeling met vakman

Mocht je al een vakman hebben voor een bepaalde onderhoudstaak, kun je deze eenvoudig toevoegen in het onderhoudsboekje. Geen vakman? Dan kun je eenvoudig in contact komen met vakmannen uit ons netwerk bij jou in de buurt. Deze vakmannen zijn geselecteerd op kwaliteit en kunnen je gegarandeerd helpen!


Start direct met een onderhoudsplan voor jouw huis

 
 

Een fractie van de voordelen van onze app

85%

Financieel


Hogere verkoopwaarde door beter onderhoud & onderhoudshistorie

78%

Relationeel


Betere relatie met de vakman door structurele bezoeken

93%

Reparaties


Minder reparaties & onvoorziene kosten door onderhoud

Maak onderhoudsplan