Reparatiekosten voorkomen

Gedegen onderhoud

Onderhoud betekent het in een aanvaardbare conditie houden of terugbrengen van woningen. Een woning heeft namelijk te maken met een geleidelijke afname van functionaliteit, onder andere door weersomstandigheden, slijtage en veroudering. Onderhoud is noodzakelijk om de kwaliteit en het wooncomfort te waarborgen. Met Woonderhoud worden de eerste signalen van defecten in de woning snel ontdekt en wordt beginnende schade aan de woning de kop in gedrukt.

Het voorkomen van reparatiekosten

Wij weten als geen ander dat het herkennen van de eerste signalen van beginnende schade moeilijk is. Daarom vertrouwen wij hiervoor op ons netwerk aan schilders, installateurs, hoveniers, dakdekkers, schoorsteenvegers en nog veel meer vakmannen uit diverse vakgebieden. Ons netwerk is jouw netwerk! Want in het onderhoudsboekje worden de dichtstbijzijnde vakmannen per taak weergegeven.

Hoe hoog zijn reparatiekosten?

Achterstallig onderhoud is duur! Verschillende onderzoeken wijzen uit dat men bij een achterstallig onderhouden woning rekening dient te houden met een bedrag tussen de €5.000 en €35.000, afhankelijk van het type woning, het bouwjaar en het type achterstallig onderhoud. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud er voor dat onderdelen en producten veel langer mee gaan, win-win dus!

Waarom Woonderhoud? – Hoe werkt het?

Hoe werkt Woonderhoud?

Woonderhoud is een digitaal & gratis onderhoudsboekje voor particuliere woningen. Wij sturen je herinneringen wanneer je het beste onderhoud uit kunt (laten) voeren. Ook brengen wij je, als je wilt, in contact met vakmannen en buurtgenoten. Zo kun je het onderhoud direct aanpakken en goedkoper maken door het gezamenlijk met buurtgenoten in te kopen.

Lees verder


Start direct met een onderhoudsplan voor jouw huis!