Vakmannen

Iedereen die onderhoud uit voert aan woningen, kan opgenomen worden!

Vakmannen

Iedereen die onderhoud uit voert aan woningen, kan opgenomen worden!

Wij zoeken vakmensen

Wij maken onderhoudsplannen voor, met name, woningeigenaren in Nederland & Belgiƫ. In deze onderhoudsplannen zijn vakmensen een onmisbaar onderdeel. Wij koppelen onze gebruikers met u als vakman, zodat u nieuwe relaties kunt aangaan en onderhouden.

Brochure opvragen


Onderhoudsplan

Met Woonderhoud maakt uw klant automatisch een onderhoudsplan voor het totale onderhoud van een woning. Voor elke onderhoudstaak kan uw klant in contact komen met een vakman. Een van die vakmannen bent u, specialist op onder andere het gebied van de bouw. Uw klant kan u direct benaderen of zich verenigen met buurtgenoten en collectief onderhoud bij u inkopen.

Voor elk soort onderhoud

Elk soort onderhoud dat een woning nodig heeft kan worden opgenomen in onze onderhoudsplannen. Dat maakt het zo uniek! Hierdoor kunt u, als onderhoudsvakman, op een structurele wijze bij uw klanten onderhoud komen uitvoeren en wordt achterstallig onderhoud voorkomen. Zowel u als uw klant ontvangt een melding van het onderhoud. Samen zorgen we ervoor dat u een goede relatie met uw klanten opbouwt en voor de komende jaren van werk voorzien bent.

 
Maak onderhoudsplan