Schilders

We hebben u als schilder nodig!

Schilders

We hebben u als schilder nodig!

Wij zoeken vakmensen

Wij maken onderhoudsplannen voor, met name, woningeigenaren in Nederland & Belgi├ź. In deze onderhoudsplannen zijn vakmensen een onmisbaar onderdeel. Wij koppelen onze gebruikers met u als vakman, zodat u nieuwe relaties kunt aangaan en onderhouden.

Brochure opvragen


Onderhoudsplan

Met Woonderhoud maakt uw klant automatisch een onderhoudsplan voor het totale onderhoud van een woning. Voor elke onderhoudstaak kan uw klant in contact komen met een vakman. Een van die vakmannen bent u, specialist op onder andere het gebied van schilderwerk. Uw klant kan u direct benaderen of zich verenigen met buurtgenoten en collectief onderhoud bij u inkopen.

Schilderwerk

In de ideale situatie wordt het schilderwerk eens per twee jaar visueel geïnspecteerd. Hierdoor kunt u op een structurele wijze bij uw klanten komen en wordt achterstallig onderhoud voorkomen. Zowel u als uw klant ontvangt een melding wanneer het onderhoud aanstaande is. Samen zorgen we ervoor dat u een goede relatie met uw klanten opbouwt en voor de komende jaren van werk voorzien bent.

 
Maak onderhoudsplan