Hoveniers

We hebben u als hovenier nodig!

Hoveniers

We hebben u als hovenier nodig!

Wij zoeken vakmensen

Wij maken onderhoudsplannen voor, met name, woningeigenaren in Nederland & Belgiƫ. In deze onderhoudsplannen zijn vakmensen een onmisbaar onderdeel. Wij koppelen onze gebruikers met u als vakman, zodat u nieuwe relaties kunt aangaan en onderhouden.

Brochure opvragen


Onderhoudsplan

Met Woonderhoud maakt uw klant automatisch een onderhoudsplan voor het totale onderhoud van een woning. Voor elke onderhoudstaak kan uw klant in contact komen met een vakman. Een van die vakmannen bent u, specialist op onder andere het gebied van de tuin. Uw klant kan u direct benaderen of zich verenigen met buurtgenoten en collectief onderhoud bij u inkopen.

Tuin

In de ideale situatie wordt de tuin twee keer per jaar onderhouden, afhankelijk van de grootte van de tuin. Hierdoor kunt u op een structurele wijze bij uw klanten komen en wordt achterstallig onderhoud voorkomen. Zowel u als uw klant ontvangt een melding van het onderhoud. Samen zorgen we ervoor dat u een goede relatie met uw klanten opbouwt en voor de komende jaren van werk voorzien bent.

 
Maak onderhoudsplan