Digitaal onderhoudsboekje voor woningen

Maak kennis met Woonderhoud, het onderhoudsboekje voor huizen. Woonderhoud is een mobiele app die gratis te downloaden is in de app stores. Maak zelf of in overleg met je vakman eenvoudig een planning aan in de app om planmatig onderhoud uit te voeren. In noodgevallen kun je direct een reparatieverzoek indienen bij je vakman. Woonderhoud biedt de mogelijkheid om in contact te komen met je buurtgenoten en gezamenlijk onderhoud in te kopen. Samen sta je immers sterker dan alleen. Heb je geen vakman? Dan kun je eenvoudig in contact komen met lokale vakmannen.

 

HOE WERKT WOONDERHOUD?

PLANNING

Maak eenvoudig een planning met alle onderhoudsaspecten die voor jou van toepassing zijn.

VAKMANNEN

Ontvang herinneringen van onderhoudstaken en kom direct in contact met lokale vakmannen.

COLLECTIEF INKOPEN

Kom in contact met buurtgenoten en benader lokale vakmannen samen om kortingen te bedingen.

REPARATIEVERZOEK

Heeft uw woning schade opgelopen? Maak een reparatieverzoek aan en laat het direct verhelpen.

Onderhoudstaken

Een onderhoudsboekje waarin het totale onderhoud weergegeven wordt. Je kiest alleen de onderhoudstaken die voor jou van toepassing zijn. Dit kun je zelf of in overleg met een lokale vakman doen. Per taak kun je aangeven om de hoeveel tijd deze uitgevoerd dient te worden. De onderhoudsplanning wordt aan de hand van deze onderhoudstaken automatisch opgesteld.

Planning & herinneringen

De planning geeft een overzichtelijk beeld van de onderhoudsstaat van je woning of pand. Er wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen achterstallig onderhoud en nog uit te voeren onderhoudstaken. Voor elke taak ontvang je een herinnering op je mobiele telefoon en een e-mail in je postvak. Als je een vakman hebt, dan wordt deze ook herinnerd aan het onderhoud. Zo wordt achterstallig onderhoud voorkomen en hoef je geen hoge herstelkosten te betalen.

 

Herinneringen op onderhoud van uw woning
Wist je dat?
De gemiddelde woningeigenaar €300,- per maand aan woningonderhoud betaald.
Lokale vakmannen voor woning onderhoud en collectief inkopen van onderhoud

Je eigen vakman

Je kunt per onderhoudstaak je eigen vakman selecteren. Mocht het voorkomen dat je geen vakman hebt, dan zoeken we voor jou vier geschikte lokale vakmannen. In de Woonderhoud app staan enkel en alleen ondernemers die hun vak verstaan, het zijn echte ambachtsmensen. Deze ondernemers willen jou graag helpen om je woning te onderhouden. Jouw eigen vakman wordt ook herinnerd aan jouw onderhoud.

Samen sta je sterk!

Woningonderhoud is in veel gevallen de grootste uitgavenpost en wordt daardoor vaak uitgesteld. Uitstel zorgt op de langere termijn echter voor nóg hogere kosten. Met Woonderhoud geloven we in de kracht van het collectief. Zowel jij als een lokale vakman is erbij gebaat om meerdere klanten in één bezoek te kunnen helpen. Via de app kun je in contact komen met buurtgenoten of je buurtgenoten uitnodigen. Samen heb je een betere onderhandelingspositie en kun je kortingen ontvangen.

 

Ben jij een vakman?
Informeer naar de mogelijkheden voor een samenwerking in jouw regio.

Reparatieverzoek

Heeft je woning schade opgelopen en ben je direct op zoek naar een geschikte vakman? Dan kun je via Woonderhoud direct een reparatieverzoek aanmaken en indienen. Dit kan voor alle aspecten van je woning, zoals bijvoorbeeld het schilderwerk, de cv ketel of een omgevallen boom. Je kunt foto’s toevoegen zodat je vakman een beeld heeft van de opgelopen schade.

 

Reparatieverzoek indienen bij lokale vakmannen