Zo werkt het

Een onderhoudsplan voor jouw woning is binnen no-time opgesteld.

Zo werkt het

Een onderhoudsplan voor jouw woning is binnen no-time opgesteld.
1

Maak jouw plan

Het plan is gratis aan te maken op jouw mobiele telefoon
2

Vind je vakman

Bij elke taak laten we lokale vakmannen uit jouw buurt zien
3

Samen inkopen

Bij elke taak kun je in contact komen met buurtgenoten
4

Reparaties

Maak eenvoudig een reparatieverzoek bij schade

Gestructureerd onderhoudsplan

Een onderhoudsboekje waarin het totale onderhoud weergegeven wordt. Je kiest alleen de onderhoudstaken die voor jou van toepassing zijn. Dit kun je zelf of in overleg met een lokale vakman doen. Per taak kun je aangeven om de hoeveel tijd deze uitgevoerd dient te worden. De onderhoudsplanning wordt aan de hand van deze onderhoudstaken automatisch opgesteld.

Duidelijke planning & herinneringen

De planning geeft een overzichtelijk beeld van de onderhoudsstaat van je woning of pand. Er wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen achterstallig onderhoud en nog uit te voeren onderhoudstaken. Voor elke taak ontvang je een herinnering op je mobiele telefoon en een e-mail in je postvak. Als je een vakman hebt, dan wordt deze ook herinnerd aan het onderhoud. Zo wordt achterstallig onderhoud voorkomen en hoef je geen hoge herstelkosten te betalen.

Download de app

Vind jouw vakman

Je kunt per onderhoudstaak je eigen vakman selecteren. Mocht het voorkomen dat je geen vakman hebt, dan zoeken we voor jou vier geschikte lokale vakmannen. In de Woonderhoud app staan enkel en alleen ondernemers die hun vak verstaan, het zijn echte ambachtsmensen. Deze ondernemers willen jou graag helpen om je woning te onderhouden. Jouw eigen vakman wordt ook herinnerd aan jouw onderhoud.

Koop onderhoud samen in

Woningonderhoud is in veel gevallen de grootste uitgavenpost en wordt daardoor vaak uitgesteld. Uitstel zorgt op de langere termijn echter voor nóg hogere kosten. Met Woonderhoud geloven we in de kracht van het collectief. Zowel jij als een lokale vakman is erbij gebaat om meerdere klanten in één bezoek te kunnen helpen. Via de app kun je in contact komen met buurtgenoten of je buurtgenoten uitnodigen. Samen heb je een betere onderhandelingspositie en kun je kortingen ontvangen.

Download de app

Laat schades snel en eenvoudig repareren

Heeft je woning schade opgelopen en ben je direct op zoek naar een geschikte vakman? Dan kun je via Woonderhoud direct een reparatieverzoek aanmaken en indienen. Dit kan voor alle aspecten van je woning, zoals bijvoorbeeld het schilderwerk, de cv ketel of een omgevallen boom. Je kunt foto’s toevoegen zodat je vakman een beeld heeft van de opgelopen schade.

Download de app
Maak onderhoudsplan