Zo werkt het

1
MAAK JOUW PLAN

Maak eenvoudig een onderhoudsplan met Woonderhoud. Kies het onderhoud dat voor jouw woning van toepassing is en ontvang automatische herinneringen.

2
ONDERHOUD UITVOEREN

Laat het onderhoud uitvoeren door een lokale vakman of voer het zelf uit. Vakmanschap goedkoper maken? Koop het dan samen in met jouw buurtgenoten.

3
MELD REPARATIES

Schade moet snel en adequaat opgelost worden! Met Woonderhoud kun je eenvoudig een reparatieverzoek opstellen en indienen bij lokale vakmannen met verstand van zaken.


Gestructureerd onderhoudsplan

Een onderhoudsboekje waarin het totale onderhoud weergegeven wordt. Je kiest alleen de onderhoudstaken die voor jou van toepassing zijn. Dit kun je zelf of in overleg met een lokale vakman doen. Per taak kun je aangeven om de hoeveel tijd deze uitgevoerd dient te worden. De onderhoudsplanning wordt aan de hand van deze onderhoudstaken automatisch opgesteld.

Duidelijke planning & herinneringen

De planning geeft een overzichtelijk beeld van de onderhoudsstaat van je woning of pand. Er wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen achterstallig onderhoud en nog uit te voeren onderhoudstaken. Voor elke taak ontvang je een herinnering op je mobiele telefoon en een e-mail in je postvak. Als je een vakman hebt, dan wordt deze ook herinnerd aan het onderhoud. Zo wordt achterstallig onderhoud voorkomen en hoef je geen hoge herstelkosten te betalen.

 

Herinneringen op onderhoud van uw woning

Lokale vakmannen voor woning onderhoud en collectief inkopen van onderhoud
Maak gebruik van jouw vakman of vind een lokale vakman

Je kunt per onderhoudstaak je eigen vakman selecteren. Mocht het voorkomen dat je geen vakman hebt, dan zoeken we voor jou vier geschikte lokale vakmannen. In de Woonderhoud app staan enkel en alleen ondernemers die hun vak verstaan, het zijn echte ambachtsmensen. Deze ondernemers willen jou graag helpen om je woning te onderhouden. Jouw eigen vakman wordt ook herinnerd aan jouw onderhoud.

Koop onderhoud samen met je buurtgenoten

Woningonderhoud is in veel gevallen de grootste uitgavenpost en wordt daardoor vaak uitgesteld. Uitstel zorgt op de langere termijn echter voor nóg hogere kosten. Met Woonderhoud geloven we in de kracht van het collectief. Zowel jij als een lokale vakman is erbij gebaat om meerdere klanten in één bezoek te kunnen helpen. Via de app kun je in contact komen met buurtgenoten of je buurtgenoten uitnodigen. Samen heb je een betere onderhandelingspositie en kun je kortingen ontvangen.

 


Laat schades snel en eenvoudig repareren

Heeft je woning schade opgelopen en ben je direct op zoek naar een geschikte vakman? Dan kun je via Woonderhoud direct een reparatieverzoek aanmaken en indienen. Dit kan voor alle aspecten van je woning, zoals bijvoorbeeld het schilderwerk, de cv ketel of een omgevallen boom. Je kunt foto’s toevoegen zodat je vakman een beeld heeft van de opgelopen schade.

 

Reparatieverzoek indienen bij lokale vakmannen
Aanmelden als vakman
Ben jij een vakman of ken je er een? Bekijk dan de mogelijkheden!