Ontvang herinneringen

Zo weet je op tijd wanneer welk onderhoud het beste uitgevoerd kan worden

Ontvang herinneringen

Zo weet je op tijd wanneer welk onderhoud het beste uitgevoerd kan worden

Van uitstel komt vaak afstel

Daarom herinneren we je aan het onderhoud. Niet willekeurig, nee op het moment dat je het onderhoud het beste uit kunt voeren!

Voer op tijd onderhoud uit

Vrijwel iedereen weet dat je regelmatig een woning moet onderhouden. Maar wanneer is nou het beste moment om onderhoud te plegen? Door een drukke baan en sociaal leven wordt onderhoud wel eens vergeten, met alle gevolgen van dien. Achterstallig onderhoud zorgt namelijk voor hoge reparatiekosten. Veel mensen denken onterecht dat men verzekerd is tegen achterstallig onderhoud. Door onze herinneringen voer je altijd tijdig onderhoud uit.

Wanneer en wie ontvangt een melding?

Als je een onderhoudsplan hebt opgesteld met Woonderhoud zul je voor alle taken die ingepland zijn een herinnering ontvangen. De herinneringen worden per pushbericht en e-mail verstuurd worden. Indien je een vakman hebt zal ook jouw vakman een e-mail ontvangen om het onderhoud uit te voeren. Door de melding kan er tijdig onderhoud gepleegd worden en achterstallig onderhoud voorkomen worden. Andere meldingen van Woonderhoud kunnen verzoeken voor gezamenlijke inkoop zijn of een attentie van noodweer op komst.

Wat kan ik met de melding?

Na de melding kan er direct contact opgenomen worden met een lokale vakman om het onderhoud uit te laten voeren. Het is ook mogelijk om eerst contact op te nemen met buurtgenoten die hetzelfde onderhoud gepland hebben staan. Zo kun je eenvoudig kosten besparen!

Wat levert het mij op? Download de app

Jouw digitale onderhoudsboekje

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom helpt Woonderhoud je comfortabel te leven.
1

Maak een plan

Het plan is gratis aan te maken op jouw mobiele telefoon
2

Vind je vakman

Bij elke taak laten we lokale vakmannen uit jouw buurt zien
3

Samen inkopen

Bij elke taak kun je in contact komen met buurtgenoten
4

Reparaties

Maak eenvoudig een reparatieverzoek bij schade
Maak onderhoudsplan