Voer op tijd onderhoud uit

Vrijwel iedereen weet dat je regelmatig een woning moet onderhouden. Maar wanneer is nou het beste moment om onderhoud te plegen? Door een drukke baan en sociaal leven wordt onderhoud wel eens vergeten, met alle gevolgen van dien. Achterstallig onderhoud zorgt namelijk voor hoge reparatiekosten. Veel mensen denken onterecht dat men verzekerd is tegen achterstallig onderhoud. Door onze herinneringen voer je altijd tijdig onderhoud uit.

Wanneer en wie ontvangt een melding?

Als je een onderhoudsplan hebt opgesteld met Woonderhoud zul je voor alle taken die ingepland zijn een herinnering ontvangen. De herinneringen worden per pushbericht en e-mail verstuurd worden. Indien je een vakman hebt zal ook jouw vakman een e-mail ontvangen om het onderhoud uit te voeren. Door de melding kan er tijdig onderhoud gepleegd worden en achterstallig onderhoud voorkomen worden. Andere meldingen van Woonderhoud kunnen verzoeken voor gezamenlijke inkoop zijn of een attentie van noodweer op komst.

Wat kan ik met de melding?

Na de melding kan er direct contact opgenomen worden met een lokale vakman om het onderhoud uit te laten voeren. Het is ook mogelijk om eerst contact op te nemen met buurtgenoten die hetzelfde onderhoud gepland hebben staan. Gezamenlijke opdrachten kunnen namelijk financieel een stuk aantrekkelijker zijn.


Een fractie van de voordelen van onze app

85%

Financieel


Hogere verkoopwaarde door beter onderhoud & onderhoudshistorie

78%

Relationeel


Betere relatie met de vakman door structurele bezoeken

93%

Reparaties


Minder reparaties & onvoorziene kosten door onderhoud

Download app