Collectief onderhoud inkopen

De kracht van het collectief

Het onderhoudsplan biedt naast een link naar lokale vakmannen ook een link naar buurtgenoten. Wij gaan namelijk uit van de kracht van het collectief. Als buurtgenoten zich verenigen kunnen zij gezamenlijk onderhoud inkopen bij een vakman. Dit is uiteindelijk een win-win situatie. Het onderhoud wordt per huishouden goedkoper en de vakman kan efficiƫnter werken. Het plegen van onderhoud wordt zo financieel een stuk aantrekkelijker.

Hoe werkt het?

Bij elk type onderhoud staat weergegeven hoeveel buurtgenoten hetzelfde onderhoud gepland hebben staan. Dit betekent dat deze buurtgenoten volgens hun onderhoudsplan het onderhoud in dezelfde periode moeten uitvoeren. Er kan een lijst geopend worden waarop deze buurtgenoten stuk voor stuk uitgenodigd kunnen worden. De uitgenodigde personen ontvangen hiervan een melding kunnen de uitnodiging accepteren of afwijzen. Mochten er nu geen gebruikers zijn die hetzelfde onderhoud gepland hebben staan, kun je altijd zelf buurtgenoten uitnodigen per sms of e-mail.

Collectieve inkoop beheren

Degene die de collectieve inkoop verstuurd heeft is automatisch de beheerder. Het is mogelijk om in te zien welke gebruikers geaccepteerd hebben en welke nog niet gereageerd hebben. De beheerder bepaalt het moment dat er een vakman benaderd wordt. De vakman ontvangt per e-mail een overzicht van de gebruikersgegevens en zal zo snel mogelijk contact met de deelnemers opnemen.


Een fractie van de voordelen van onze app

85%

Financieel


Hogere verkoopwaarde door beter onderhoud & onderhoudshistorie

78%

Relationeel


Betere relatie met de vakman door structurele bezoeken

93%

Reparaties


Minder reparaties & onvoorziene kosten door onderhoud

Download app