Reparatieverzoeken

Een vakman komt de schade snel oplossen

Reparatieverzoeken

Een vakman komt de schade snel oplossen

Blijf niet zitten met schades

Schade aan je huis of apparaten leef je minder prettig in je eigen huis. Laat het daarom snel repareren.

Reparaties voorkomen

Het is belangrijk om schade aan je huis snel te laten herstellen. Het is namelijk mogelijk dat de schade zich verder verspreidt en uiteindelijk nog meer schade veroorzaakt. Reparaties kun je eenvoudig voorkomen door tijdig onderhoud te plegen. Mocht er onverhoopt toch schade optreden, kun je in het onderhoudsplan direct een vakman benaderen.

Reparatieverzoek opstellen

Voor elk onderdeel van je woning kun je een reparatieverzoek opstellen. Een reparatieverzoek bestaat uit een werkomschrijving en foto's. In de werkomschrijving dien je zo uitgebreid mogelijk te omschrijven wat precies de schade is. Je kunt eenvoudig foto's toevoegen om de schade duidelijk te maken. Als je het verzoek aanmaakt wordt je doorgestuurd naar de reparatiepagina. Op deze pagina worden vakmannen weergegeven die je direct kunt benaderen. Als je een persoonlijke vakman hebt, wordt enkel jouw persoonlijke vakman weergegeven.

Waarom via Woonderhoud?

Je hebt vast wel eens naar een vakman gezocht op Google. Er lijkt geen einde aan de lange pagina's te komen. Bij Woonderhoud kun je er van uit gaan dat er een vakman met expertise de schade komt verhelpen. Daarnaast is het met Woonderhoud eenvoudig om direct foto's van de schade te kunnen toevoegen. Zo weet je vakman wat hij moet doen en kan hij direct actie ondernemen.

Wat levert het mij op? Download de app

Jouw digitale onderhoudsboekje

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom helpt Woonderhoud je comfortabel te leven.
1

Maak een plan

Het plan is gratis aan te maken op jouw mobiele telefoon
2

Vind je vakman

Bij elke taak laten we lokale vakmannen uit jouw buurt zien
3

Samen inkopen

Bij elke taak kun je in contact komen met buurtgenoten
4

Reparaties

Maak eenvoudig een reparatieverzoek bij schade
Maak onderhoudsplan