Reparaties voorkomen

Het is belangrijk om schade aan je huis snel te laten herstellen. Het is namelijk mogelijk dat de schade zich verder verspreidt en uiteindelijk nog meer schade veroorzaakt. Reparaties kun je eenvoudig voorkomen door tijdig onderhoud te plegen. Mocht er onverhoopt toch schade optreden, kun je in het onderhoudsplan direct een vakman benaderen.

Reparatieverzoek opstellen

Voor elk onderdeel van je woning kun je een reparatieverzoek opstellen. Een reparatieverzoek bestaat uit een werkomschrijving en foto's. In de werkomschrijving dien je zo uitgebreid mogelijk te omschrijven wat precies de schade is. Je kunt eenvoudig foto's toevoegen om de schade duidelijk te maken. Als je het verzoek aanmaakt wordt je doorgestuurd naar de reparatiepagina. Op deze pagina worden vakmannen weergegeven die je direct kunt benaderen. Als je een persoonlijke vakman hebt, wordt enkel jouw persoonlijke vakman weergegeven.

Waarom via Woonderhoud?

Je hebt vast wel eens naar een vakman gezocht op Google. Er lijkt geen einde aan de lange pagina's te komen. Bij Woonderhoud kun je er van uit gaan dat er een vakman met expertise de schade komt verhelpen. Mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn, kun je dat hier aangeven.


Een fractie van de voordelen van onze app

85%

Financieel


Hogere verkoopwaarde door beter onderhoud & onderhoudshistorie

78%

Relationeel


Betere relatie met de vakman door structurele bezoeken

93%

Reparaties


Minder reparaties & onvoorziene kosten door onderhoud

Download app