Lokale vakmannen met expertise

In het onderhoudsplan weergeven we voor ieder type onderhoud vakmannen uit jouw regio. Zo kun je altijd beslissen of dat je het onderhoud zelf uit wil voeren, of gebruik wil maken van de kennis van een vakman. De vakmannen worden vooraf gescreend op kwaliteit. Mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn over een vakman kun je dat hier aan ons laten weten.

Persoonlijke vakman

We willen een relatie tussen vakman en woningeigenaar stimuleren. Als beide partijen tevreden zijn ben je als woningeigenaar voor de komende jaren verzekerd van een goede vakman. Per onderhoudstaak kun je daarom zelf een vakman selecteren, want het kan natuurlijk voorkomen dat je al een vakman hebt. Mocht je onderhoud uitbesteed hebben aan een onbekende vakman, dan wordt deze automatisch toegekend als jouw persoonlijke vakman.

Geen vakmannen in de buurt

Woonderhoud zit nog in de startfase, daarom kan het voorkomen dat er nog geen vakmannen aangesloten zijn in jouw buurt. We proberen zo snel mogelijk vakmannen toe te voegen wanneer we een nieuwe gebruiker zien in een nog onbekend gebied. Hiermee kun jij ons ook helpen! Je kunt bijvoorbeeld zelf je vakman toevoegen in de app of op onze website.


Een fractie van de voordelen van onze app

85%

Financieel


Hogere verkoopwaarde door beter onderhoud & onderhoudshistorie

78%

Relationeel


Betere relatie met de vakman door structurele bezoeken

93%

Reparaties


Minder reparaties & onvoorziene kosten door onderhoud

Download app